Pilkit - Perza-vaaput

Go to content

Main menu:


Pikku kevennetty
(Uutuus 2018!)
23 € / kpl;


Iso kevennetty

23 € / kpl;


T20
6,5 € / kpl
30 € / 5 kpl;

T50
8 € / kpl
36 € / 5 kpl;


Pikku kevennetty tasuri (Uutuus 2018!)
Suositun Ison kevennetyn pienempi versio. Pituus 75mm ja painoa 13g.

Iso kevennetty tasuri (KYSY SAATAVUUS!)
Isokokoinen Kevennetty on suunniteltu ison ahvenen ongintaan. Pituus 10cm ja painoa n. 24g. Tämä malli on osoittanut toimivuutensa etenkin syvillä selkävesillä, mutta antanut hyvin kalaa myös matalemmissa vesissä. Tämän mallin valmistus on hidasta josta johtuen valmistus määrät on pieniä.

T20 (KYSY SAATAVUUS!)
Pieni karvapyrstöinen tasapainopilkki ahvenen kalastukseen. Käy mainiosti myös kirjolohen pilkintään. Kestävät kemiallisesti teroitetut perhokoukut pitävät huolen kalan kiinnipysymisessä.  Kuvaa klikkaamalla suurempi kuva. Värikartassa tällä hetkellä 10 ottavaa väritystä. Pyrstöväreinä punainen tai luonnon harmaa. Parhaimmillaan ongittaessa alle 3m vesiä. Suositus siimapaksuus monofiili 0,16-0,25mm. Kuitusiimaksi  0,08-0,15mm.

T50  (KYSY SAATAVUUS!)
Vähän isompi Karvapyrstöinen tasapainopilkki ahvenen pilkintään. Koukkuina laadukkaat Kamasan perhokoukut ja alakoukkuna Kamasan Nk-62 kolmihaarakoukku. Värikartassa 10 ottavaa väriä, mutta jos ei sopivaa väriä löydy niin teen myös toiveväreillä. Värissä nro. 4 on käytetty kameleontti maalia selässä eli selkä vaihtaa valoisuuden mukaan väriä violetista vihreään. Pyrstöväreinä punainen tai luonnon harmaa. Pituus (runko mitta) 35mm ja koukkujen kanssa 50mm + Pyrstö. Paino n. 6g.

 
Back to content | Back to main menu